Csak a nézőknek szólt a békülés? Ezt mondta Tóth Andi Tóth Gabiról a Dancing with the Stars után

Forrás: Origo -
Tóth Gabi békülés Dancing with the Stars énekesnő Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, Tóth Gabi szombaton a Dancing with the Stars adásában ásta el a csatabárdot Tóth Andival. Most úgy tűnik, mégsem szent a béke a két énekesnő között.

Év elején robbant ki a balhé Tóth Andi és Tóth Gabi között. Februárban előbb Tóth Andi posztolt arról, hogy Gabi egy idő óta, ahol csak tudja, megalázza, a válaszra pedig nem kellett sokáig várni. Nos, a tegnapi Dancing with the Stars élő show-jában Gabi elmondta, mennyire szereti Andit, és azt is hangsúlyozta, hogy sosem akart neki rosszat.

Gabi érzelgős vallomását Andi egy kedves mosollyal reagálta le, később azonban a Blikk megkérdezte a Dancing with the Stars tehetséges versenyzőjétől, mit szólt a békejobbhoz, és meglepő választ adott.

"Andi nem igazán értette az egész szituációt, teljesen váratlanul érte, hogy Gabi a kamerák előtt arról beszélt neki, mennyire szereti és nagyra tartja. Komoly viták voltak közöttük, ami a műsor előtt sem látszott rendeződni. Gabi és Andi öltözője jó messze volt egymástól, így nem is nagyon találkoztak a színfalak mögött, megmaradt a távolságtartás"

-mondta a bennfentes.

Tóth Andi és Tóth Gabi között mégsem szent a béke? Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.