Terápiára jár Lola: "Nekem más tinédzser-élet jutott, mint a kortársaimnak"

Forrás: Lola - Instagram -
terápia önfejlesztés Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lola számára kiemelten fontos a mentális egészség. Az énekesnő rendszeresen jár terápiára, hogy egyensúlyba hozza magánéletét és karrierjét. 

Lola még kiskamaszként lett híres. Ismerhetjük énekesként és műsorvezetőként is. A mindig mosolygós lány az élet több területén is kipróbálta már magát, de a házasság és az anyaság még várat magára.

- kezdte a Borsnak a 33 éves énekesnő.

Lola Forrás: Lola - Instagram

Szerencsére nincs elkeseredve, töretlenül hisz abban, hogy meg fogja találni a párját, aki úgy szereti, ahogy van. Egyelőre inkább önmagára és saját maga fejlesztésére koncentrál egy pszichológus segítségével.

Lola nagyon fiatal volt, csupán 15 éves, amikor belecsöppent a média világába. Fiatal kora miatt természetesen sebezhetőbb volt, mint tapasztaltabb sorstársai, de mégis megállta a helyét a reflektorfények kereszttüzében.

Számára a folyamatos munka nem teher, ellenkezőleg, megtalálta azt a hivatást, amelyben igazán ki tud teljesedni:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.