Király Viktor búcsút intett az aputestnek: 10 kilót fogyott másfél hónap alatt - Fotó

diéta fogyás fogyókúra Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor nagyon szeret enni, így az utóbbi időben felszaladt rá pár kiló. Az énekes azonban ezt nem hagyta annyiban, 10 kilóval lett könnyebb az elmúlt másfél hónapban, amit meg is ünnepelt egy hedonista hétvégével. 

Király Viktor is belevágott Kasza Tibi diétájába és a siker nem maradt el: 1,5 hónap alatt 10 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg. Bár Viktor mindig is sportolt, enni is nagyon szeret és az utóbbi hónapokban felcsúszott rá pár kiló.

- mesélte az énekes a Blikknek, aki a hétvégén nem fogta vissza magát és finomabbnál finomabb ételekkel ünnepelte meg a súlyveszteséget. Bár először félt újra mérlegre állni, szerencsére kevesebb, mint fél kiló jött rá vissza a hedonista hétvége után. IDE kattintva megnézheted, hogy néz ki Király Viktor tíz kilóval könnyebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.