Kiosztotta egyik követőjét Lékai-Kiss Ramóna, és közben az is kiderült, mennyit dolgozik valójában

TV2 műsorvezető Lékai-Kiss Ramóna komment munka Ninja Warrior beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lékai-Kiss Ramóna örömmel jelentette be tegnap a közösségi oldalán, hogy elindult a Ninja Warrior új évada. Az egyik követője azonban alaposan kioktatta.

Az egyik hozzászóló szerint Lékai-Kiss Ramóna túl sokat dolgozik, így a gyerekei (Raminak csak egy kisfia van, Noé) rossz példát mutat: "Őszintén! Ennyi tévés műsorvezetés közben a gyerekeid milyen anyamintát kapnak?" - szólt a nem éppen jóindulatú hozzászólás.

Ramóna sem maradt adós, alaposan helyretette a hozzászólót:
"A Ninja Warriort tavasszal forgattuk, a Mintaapákat pedig nyáron. Bár nem tartozom magyarázattal, de most valamiért jólesik válaszolni. Szóval, jelen pillanatban heti két napot dolgozom összesen. Ebből egy a Dancing with the Stars munkálataié, egy pedig az egyéb forgatásoké, fotózásoké! Amit pedig mutatok a fiamnak, az egy nyitott, szeretettel teli világ, ahol emberek nem vádaskodnak az interneten és nem érzik azt, hogy a saját frusztráltságuk okán bántaniuk kell valakit, például azért, mert dolgozik. Ön pont
az az ember, aki akkor is idekommentelne, ha nem dolgoznék. Csak akkor azt, hogy ingyenélő vagyok."




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.