A műsorvezető és párja polgári esküvőn már összekötötték életüket, de az indiai szokások szerint még nem mondták ki az igent; a koronavírus keresztbe húzta számításaikat. 

Zsuzsa nemrég a Frizbiben beszélt arról: korábban azt gondolta, hogy mindent meg lehet oldani egyedül, de szerinte fontos, hogy legyünk nyitottak a boldogságra, hiszen a szerelem bárhonnan belecsöppenhet az életünkbe.

Most a HOT! magazinnak árulta el, hogy házassága boldogabb, mint valaha. Továbbá mesélt a gyerekvállaláshoz fűződő gondolatairól, és egy, a párjával közös huncut játékról is. 

Házasságkötésükről azt mondta, hogy ugyan már házasok, de Indiában is lesz egy szertartás, amit már alig vár. Sajnos erre egyelőre nem kerülhet sor a vírushelyzet miatt: 

Idén még nincs tervben az esküvő, de amint lehet, Krishan édesapja ad majd össze bennünket, aki pap, ahogy a bátyja is.

A népszerű tévés elmondta véleményét a féltékenységről és a flörtölésről is: 

A féltékenység a legnagyobb időpocsékolás! Nem más, mint kishitűség. Soha nem voltam féltékeny, és hála Istennek, a párom sem. Flörtölni pont azért szabad, mert az ártatlan, szándék nélküli dolog. Ezért is lehetséges, ahogy akkor tud az ember a legjobban flörtölni, ha biztonságos párkapcsolatban van. Ha azért flörtölsz, hogy felszedj valakit, az nagyon erőltetett és izzadságszagú. A flört egy huncut játék bármiféle csínytevés nélkül.

Bár Zsuzsáék nagyon boldog és kiegyensúlyozott házasságban élnek, a gyerekvállalás mégsem szerepel terveik között. Elmondása szerint már az első pillanattól tudták, hogy nem akarnak gyereket, ezért nem is téma közöttük. 

Forrás: TV2