Csuti reagált Pataki Zita vádjára: "Felháborító! Nem nézek le senkit, sőt..."

Kulcsár Edina reakció Szabó András Csuti Csuti vádak Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, Pataki Zita azt állította a Retro Rádió ma reggeli műsorában, hogy Csuti lenézte a férjét asztalos szakmája miatt. Kulcsár Edina férje ezt nem hagyhatta szó nélkül, és egy Facebook-posztban reagált a vádakra. 

Kulcsár Edina és férje, Csuti nem volt túl jó kapcsolatban Pataki Zitáékkal a Nyerő Páros című műsorban. Zita többször is kendőzetlenül bírálta Edináék kapcsolatát, rádásul be is szólt az egykori szépségkirálynőnek, mely szerint aki modellkedik, az árucikként használja a testét.

Csuti kikéri magának, hogy lenézte volna Pataki Zita férjét asztalos foglalkozása miatt. Forrás: Csuti/Instagram

Az indulatok azóta sem csillapodnak, hogy az időjós és férje kiesett a műsorból. Zita a Retro Rádió műsorában beszélt arról, hogy Csuti lenézte a férjét, Attilát, asztalos foglalkozása miatt, ez pedig meg is alapozta a kapcsolatukat. Ezt a vádat Edina férje sem hagyhatta szó nélkül, egy Facebook-kommentben reagált a vádakra - írja a Blikk.

- vágott vissza Csuti az időjósnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.