"Csuti lenézte a férjemet" - Pataki Zita őszintén vallott Kulcsár Edináékról

Forrás: RTL Klub -
Nyerő páros Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután Pataki Zita és férje, Attila kiesetek a Nyerő Párosból, a Retro Rádió reggeli műsorában vendégeskedett az időjós, aki őszintén vallott arról, milyen a kapcsolata a többiekkel.

Pataki Zita többek között Csutiról és Kulcsár Edináról is vallott. Az időjósnak több szópárbaja is volt az egykori szépségkirálynővel, Edina például nagyon magára vette, hogy Zita szerint annak, aki modellkedik, olyan a teste, mint egy árucikk.

Bár később sikerült tisztázniuk, pontosan hogy értette ezt a kifejezést az időjós, a kapcsolatuk nem lett sokkal jobb, és míg egyesekkel Zita és Ati baráti viszonyt alakítottak ki, Csutival és Edinával végig távolságtartók maradtak.

Zita Bochkor Gábornak árulta el, hogy a műsor óta sem tudta megkedvelni Csutit, és ebben azok a jelenetek sem segítettek, amiket most, nézőként, a tévé előtt ülve lát viszont.

Pataki Zita és Ati nem mindenkivel kötöttek barátságot a Nyerő Páros villájában. Forrás: RTL Klub

Zita szerint Csuti lenézte a férjét, Attilát a foglalkozása miatt, ez pedig meg is alapozta a kapcsolatukat:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.