"Nagyon jó, hogy egymásra találtunk!" - Várkonyi Andrea boldogsága határtalan

Forrás: Instagram, Várkonyi Andrea -
Várkonyi Andrea házasság könyv szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea könyve még nem került ki a boltok polcaira, de már most hatalmas népszerűségnek örvend, ami nagy örömmel tölti el az újdonsült feleséget.

Várkonyi Andrea nagyon boldog volt, amikor az élete elébe sodorta egy könyv megírásának ötletét.

"Tavaly keresett meg a kiadó az elképzeléssel. Ismerve a műsoromat és a gondolkodásmódomat, úgy gondolták, pszichológusként sokaknak tudnék segíteni" - mesélte a Hot!-nak Andrea, aki egy év alatt írta meg az És ezt lehet? című 300 oldalas könyvét.

A könyv legfőképpen a Micsoda Nők! című műsorához hasonlít, hiszen, ahogyan a műsorban, a könyvben is olyan érzékeny témákat érintenek, mint az anyaság, a válás és a szerelem.

"Azt is mondhatom, hogy ez a műsorom írott, nyomtatott formában, csak szakmaibb megközelítéssel.

Sok élethelyzeten vagyok túl, gyermekkoromtól kezdve számos családi nehézségen is, így egy-egy témánál a saját életemből merítek példákat, hogy az adott hullámvölgyben mi segített nekem.

Várkonyi Andrea boldogsága határtalan Forrás: Instagram, Várkonyi Andrea

Nem biztos, hogy a megoldás univerzális, de remélem, hogy mindenki át tudja fordítani a saját életére" - magyarázta Várkonyi.

A műsorvezető az elmúlt években nehéz időszakon ment keresztül, de nagyon örül neki, hogy hosszú idő után boldog és kiegyensúlyozott az élete.

"Korábban azt gondoltam, hogy én már nem fogok házasságot kötni egyetlen férfival sem. Amikor viszont megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált. Nagyon jó, hogy egymásra találtunk! - tette hozzá boldogan. – Így, pár héttel az esküvő után olyan jó kimondani, hogy a férjem! És legalább ennyire jó azt hallani, amikor rólam mesél, amikor azt mondja: a feleségem. Rengeteg kifejezés létezik két ember kapcsolatára, lehet pár, élettárs, férj és feleség, mi abszolút társként tekintünk egymásra"

– nyilatkozta Andrea a Hot! magazin legfrissebb számában.

"Álmomban sem gondoltam...." - nagy bejelentést tett Várkonyi Andrea

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.