Cseke Katinka eltűnt: teljesen betelt nála a pohár

színész Cseke Katinka Jóban Rosszan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két év után visszatért Cseke Katinka. A Jóban Rosszban színésznője nemrégen ünnepelte az 50. születésnapját.

A színésznő azzal magyarázta eltűnését, hogy betelt nála a pohár és elege lett abból, amit csinált. A nézők Bodolai Böbével azonosították, így a televíziós munka mellett sok olyan színházi munkától esett el, amiket korábban már játszott - írja a Blikk.

Természetesen ez a döntés nem egyik napról a másikra született meg, ugyanis 2019-ig hezitált, hogy mit is kellene tennie. Az akkor 18 éves lánya azonban mellette állt és biztatta édesanyját, hogy helyesen cselekszik. A koronavírus miatt új feladat is megtalálta Katinkát. A Budapesti Média Akadémiára került, ahol fiataloknak tanít színészmesterséget és drámapszichológiát.

A színésznő nemrégen szűk családi körben ünnepelte az 50. születésnapját. Forrás: FEM3/Micsoda nők!

Büszkeséggel tölti el, hogy 2020-ban nemet tudott mondani a Jóban Rosszban egy új és egyben kecsegtető ajánlatára, amikor vissza akarták hívni a sorozatba, ám Cseke Katinkának sokkal fontosabb volt, hogy megfeleljen a magával szemben támasztott elvárásoknak.

„Drámákban akartam játszani, komoly szerepekben megmutatni magam. Persze, a családom és a szeretteim féltettek. Az öcsém konkrétan azt kérdezte, 'mi lesz veled, Katinka, ha az emberek elfelejtenek?'".

Katinka Lady Macbathet játssza a Spirit Színházban, és most úgy érzi, hogy az élete jó irányba halad, nagyon szereti a színházat és az akadémián a diákjait. A magánéletéről csak annyit mondott, hogy a párkapcsolatról nem mondott le, de először szeretné saját magát megtalálni, majd ezután érkezhet a szerelem is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.