Meglepő kijelentést tett Gelencsér Timi: mellműtétje miatt ért véget a karrierje

Forrás: Gelencsér Tímea/Instagram -
bűvész Gelencsér Tímea Gelencsér Timi karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gelencsér Timi a Hal a tortán című műsorban árulta el, hogy éveken át bűvészsegédként dolgozott, ám amikor plasztikáztatta melleit, véget ért a karrierje.

Gelencsér Timi olyan titokról rántotta le a leplet a Hal a tortán című műsorban, amiről eddig még soha nem beszélt. A Dancing with the Stars online riportere elárulta, hogy 17 éves korában bűvészsegédként dolgozott, így többször kettéfűrészelték, sőt, olyan is volt, hogy vasakkal szúrták át a testét. Pályafutása azután ért véget, hogy megműttette a melleit.

"Főleg a dobozos mutatványok igényeltek sok felkészülést, hihetetlenül pici helyekre kellett bepréselnem magam, még a lábujjamnak is külön megvolt a helye, hogy beférjek. És úgy történt, ahogy elmondtam: a mellműtétem után valóban fel kellett hagynom a bűvészmutatványokkal, mert többé nem fértem be"

– mondta a Blikknek Timi.

Forrás: Gelencsér Tímea/Instagram
Gelencsér Tímeának új udvarlója akadt: a rajongókat megosztotta az új barát - Fotóhttps://www.life.hu/eletmod/20211015-gelencser-timeanak-uj-udvarloja-akadt-a-rajongokat-megosztotta-az-uj-barat-foto.htmlAz elmúlt napokat kórházban töltötte Gelencsér Tímea - elárulta, mi történthttps://www.life.hu/eletmod/20210727-az-elmult-napokat-korhazban-toltotte-gelencser-timea-elarulta-mi-tortent-video.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.