Új szerepben bizonyíthat Várkonyi Andrea: ennek a csatornának a sikeréért dolgozik a jövőben

Forrás: Instagram, Várkonyi Andrea -
Várkonyi Andrea TV2 igazgatóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mészáros Lőrinc felesége, Várkonyi Andrea november 2-án került be a TV2 igazgatóságába.

A TV2 -től tájékoztatása szerint dr. Czira Szabolcs távozott a TV2 Média Csoport Zrt. igazgatósági testületéből, a helyét pedig november másodikától dr. Várkonyi Andrea vette át. Az orvos-közgazdász és pszichológus diplomával is rendelkező dr. Várkonyi Andrea három évtizedes televíziós szakmai múlttal rendelkezik, karrierje jelentős részét a TV2 kötelékében töltötte - olvasható a közleményben.

Igazgatósági tagként szakmai múltjára, szaktudására építve dolgozik majd a TV2 Média Csoport Zrt. további sikereiért. A személyi változás okaira viszont nem térnek ki.

Forrás: Instagram, Várkonyi Andrea

Várkonyi Andrea szeptember 24-én ment hozzá Mészáros Lőrinchez, pár héttel később, október közepén pedig azzal az örömhírrel állt elő követőinek, hogy hamarosan megjelenik az első könyve.

"Nagyon jó, hogy egymásra találtunk!" - Várkonyi Andrea boldogsága határtalanhttps://www.life.hu/eletmod/20211105-nagyon-jo-hogy-egymasra-talaltunk-varkonyi-andrea-boldogsaga-hatartalan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.