Berki Krisztián százezer forintot adott annak, aki tökéletesen megtippelte kislánya születési súlyát és hosszát

Forrás: instagram.com/berkikrisztian -
Születés Berki Emma Katerina nyeremény pénz szülés Berki Mazsi nyereményjáték Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián amellett, hogy élőben közvetítette kislánya születését, nyereményjátékot is csinált a szülés kapcsán. Az újdonsült, kétszeres apuka most megosztotta követőivel, ki nyerte a százezres főnyereményt.

Berki Krisztián a játék keretein belül arra kérte a résztvevőket, hogy tippeljék meg a baba súlyát, és azt, hány centivel jön a világra. Elárulta, hogy több mint nyolcezren játszottak velük a Facebookon és az Instagramon, és összesen 68-an tippelték meg tökéletesen, hogy Emma Katarina 3200 grammal és 56 centivel jön a világra.

Berki a 68 szerencsés közül csak egyet sorsolt ki, Mazsit élőben tárcsázta, sőt, egy megható, a feleségének címzett levelet is megosztott követőivel.

Berki Krisztián azért olvasta fel a levelet, hogy az emberek megértsék, ezekért az elégedett leendő szülőkért vállalták a szülés élő közvetítését. A közszereplő kislánya hangját is megmutatta a videóban, majd kihúzta a szerencsés győztest, aki 100 ezer forinttal lett gazdagabb.

Forrás: instagram.com/berkikrisztian

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.