"Hihetetlen, hogy a császár után ilyen jól nézel ki" - Natival és Emmával közös fotót posztolt a Berki házaspár

Berki Emma Katerina Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Berki Mazsi is megosztotta a közösségi oldalán a fotót, amin a házaspár mellett Nati és újszülött kislányuk, Emma látható.

Berki Mazsi szülését szó szerint az egész ország nyomon követhette, a kismama első gyermekének születését ugyanis élőben közvetítették. Mazsi és Krisztián taxival indultak a kórházba november 4-én, majd több órányi vajúdás után Emma végül császármetszéssel jött a világra.

A sztárpár a vajúdási szakaszt ingyen streamelte az erre a célra létrehozott portálon, a szülés legbensőségesebb részeiért azonban fizetni kellett, így amellett, hogy plusz egy fővel bővült a Berki család, nem kevés pénz ütötte a házaspár markát.

A kis Emma Katerináról már az első fotó is felkerült szülei közösségi oldalára, a minap pedig arról számoltak be Berkiék, hogy elhagyhatták a kórházat.

- olvasható a kép mellett, ami alatt rengeteg hozzászólás sorakozik:

"Drága Mazsi! Te is egy Istennő vagy mint a legtöbb Édesanya! Vigyázzatok egymásra! ♥️♥️♥️"

"Ez hihetetlen, egy császár után ilyen jól nézel ki és ilyen jól bírod! Hatalmas ölelés nektek"

"Mazsi jó anyuka lesz,tele van szeretettel!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.