Megszólalt egy barát Curtis és Judit kapcsolatáról: ezt lehet tudni arról, hogy szakítottak-e

Barnai Judit Curtis szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több jel is arra utal, hogy Curtis és Barnai Judit szerelme kihunyt. Ők maguk csenbe burkolóznak, de egy közeli ismerősük megszólalt a kapcsolatukról. 

Úgy tűnt, hogy Curtis és szerelme, Barnai Judit a legnagyobb boldogságban töltik a napjaikat. Rengeteg közös fotó és poszt született, ennek azonban nemrég vége szakadt. Több jel is arra utal, hogy a kapcsolatuk véget ért, vagy ideiglenes mosolyszünet van köztük. Annyi biztos, hogy a közösségi oldalakon már nem követik egymást.

több jel is utal Curtis és Judit szakítására Fotó: Polyák Attila - Origo

Őket hiába is kérdezték erről. "Nem szeretnék nyilatkozni" - mondta Barnai Judit a Blikknek, Curtist pedig egyáltalán nem lehetett elérni. Ha ők nem is, egy közeli ismerősük szívesen nyilatkozott, habár konkrétumokat ő sem jelentett ki, ez egy újabb jele lehet annak, hogy nincs minden rendben a pár háza táján.

A barát elmondta, Curtis nemrég új lakásba költözött, ahová Judit már nem tartott vele.

Az ismerős kijelentette, hogy nagyon furcsállotta a dolgot, de persze ez még nem jelenti feltétlenül azt, hogy véget ért a kapcsolatuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.