Több jel is arra utal, hogy véget érhetett Curtis és Barnai Judit szerelme

párkapcsolat szerelem Barnai Judit rapper Curtis szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Széki Attila Curtis és szerelme, a gyönyörű kosárlabdázó Barnai Judit kikövették egymást a közösségi oldalakon, sőt, az összes eddigi közös képük is eltűnt, így joggal merül fel a kérdés, vajon mi történhetett...

Curtis és Judit néhány hete még boldogan posztoltak közös fotókat, és úgy tűnt, kapcsolatuk megingathatatlan, ám most nagyon úgy fest, hogy véget érhetett a szerelem. A rapper több közös fotót is letörölt közösségi oldaláról, sőt, Judit kikövette Curtist, és a bemutatkozásában sem szerepel, hogy a rapperrel van kapcsolatban- szúrta ki a Blikk.

Forrás: nstagram.com/judie0055

A rapper két nappal ezelőtt a megbánásról posztolt, amiből szintén arra lehet következtetni, hogy valami nincs rendben. Judit és Curtis egyébként tavaly novemberben vállalták fel a nyilvánosság előtt is kapcsolatukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.