aktív pihenés Több mint testőr stressz kikapcsolódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon fontos, hogy szánjunk időt magunkra, amit a családunkkal vagy a párunkkal töltünk, olyan környezetben, ahol elszeparálódhatunk a többi embertől, kirándulhatunk, feltöltődhetünk.

Mindenki tapasztalta már egy zajos nagyvárosi hétköznap után, hogy jó lenne elmenekülni a természetbe, emellett egyre többen vannak azok, akik már erősen megválogatják azt is, hogy a természetben hova mennek kikapcsolódni.

A szakértő szerint egyáltalán nem mindegy, hogy hol pihenünk. Ő is tapasztalta, hogy nem olyan egyszerű elmenekülni a stresszes hétköznapok elől, ezért kifejezetten fontos jól megválasztani pihenésünk helyszínét:

"Nem mindegy, hogy hol pihenünk. Nekem is az a tapasztalatom, hogy nem tudsz a stressztől megmenekülni, hiszen a hétköznapok a stresszről szólnak, ezért meg kell választani, hogy olyan helyre menjünk nyaralni, ahol teljesen körülölel a természet,és megtalálod a test-lélek-szellem egyensúlyát. Ha már megválogatjuk, hogy hova menjünk nyaralni, érdemes olyan helyet választani, ahol hozzáadott értéket találunk. A tájból, a természetből, a környezetből, ahol tudunk aktívan is pihenni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.