A világ élvonalába tartoznak a magyar szaunamesterek - Videó

szauna Szaunamester Világbajnokság Több mint testőr Szaunamester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt mindannyian tudjuk, hogy szaunázni nagyon egészséges, azt viszont már kevesebben tudják, hogy lehet ˝profin˝ is szaunázni, ahol szaunamesterek tartanak tematizált szaunaszeánszokat. Sőt, létezik szaunamester világbajnokság is. 

A TV2 Több mint testőr műsorából megtudhatjuk, hogy a szaunamesterek világbajnoksága a szaunamester hivatásának csúcsrendezvénye. A profi zsűri több szempont alapján pontozza a szaunamestereket: 60%-ban a klasszikus szempontok (hőemelés, hőelosztás, illatok intenzitása) számítanak, ezen felül azonban valamiféle színházi élményt, show-t is kell nyújtani. A legtöbben egy történetet mesélnek el, vagy egy filmet dolgoznak fel, amihez szükség van a kreativitásra és színészi képességekre.

A magyar szaunamesterek a világ élvonalába tartoznak, idén harmadikok, tavaly másodikak lettek a szaunamester-világbajnokságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.