Így él most Mosolyka: "Érkező 'Csemetém' azért jön a világra..."

Hotzleiter Fanny Mosolyka könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mélypontjai ellenére a ma már 33 éves Hotzleiter Fanny, azaz Mosolyka soha nem adta fel, igazi optimista, aki mindenből a legjobbat igyekszik kihozni. Mások motiválására eleinte blogot írt, majd könyveket adott ki, nemrég készült el a negyedik. 

Szülinapi gyertyáján a 33 helyett a 333-as szám szerepelt, jelezve azt, hogy addig is szívesen élne...

... majd az alábbi fotóval harangozta be negyedik könyvét. "Érkező 'Csemetém' azért jön a világra, hogy segítsen megtalálnod magadban a kifogyhatatlan lelkierőd. Megtalálni, erősíteni, és meg is tartani" - írta a fotóhoz az Instagramon Fanny.

Hotzleiter Fanny másfél éves volt, amikor izomsorvadást diagnosztizáltak nála. Akkor azt mondták szüleinek, hogy maximum 18 évig él majd, ám ő már betöltötte a 33. életévét is. A magánélete és a karrierje is szépen halad, most pedig egészségügyi szempontból is óriásit fejlődött, megtette első lépéseit, amit akkor meg is mutatott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.