A népszerű műsorvezető vallomása: "Rosszul lettem Keszthelyi Vivien mellett, és ki kellett szállnom az autóból"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Henry Kettner élsport limit műsorvezetés Kempf Zozo sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Origo Sport LIMIT című műsorában félprofi sportoló tartalomgyártók mérik össze az erejüket olimpikonokkal és világbajnokokkal. 

Az Origo Sport LIMIT című műsorában élsportolók tesznek próbára két népszerű tartalomgyártót, akik epizódról epizódra mindig új számban próbálják majd legyőzni egymást.

Henry Kettner kajakozóként profi pályafutással büszkélkedhet, de végül azonban a tenisz mellett tette le a voksát. A fiatal influencer, aki Instagramon több mint kétszázezer követővel büszkélkedhet, 27 évesen egy másodosztályú csapat tagja, de elmondása szerint számára ez csak egy hobbi.

Kempf Zozo 25 évesen BMX-bajnok, de emellett rengeteg extrém sportba belelekósolt már, és megfordult már az Exatlonban, valamint a Ninja Warriorban is. Az Instagramon több mint háromszázezer követője van.

A két műsorvezető nagyon élvezte a forgatást. Fotó: Polyák Attila - Origo

Ők ketten a LIMIT műsorvezetői, akik a műsorban versengenek is egymással, és az ő külön bajnokságuk az egész évadra biztosítja az izgalmat és a feszültséget.

A cél az, hogy kiderüljön, milyen emberfeletti sportteljesítményre képesek a bajnokok, ezzel egyetemben pedig minden epizódban érdekes információkat tudhatunk meg az adott sportról és sportolóról.

A sportágak kiválasztásánál a népszerűség és a látvány volt a két fő szempont. A sportolók aszerint kerültek kiválasztásra, hogy kik azok a fiatalok, akik jelenleg aktívak, és remekelnek a saját sportágjukban.

A főszereplő sportoló, Tótka Sándor olimpiai bajnok kajakozó és ő az, aki vendégül látja a műsorvezetőket, megmutatja a felkészülésüket a kulisszák mögött, és Zozonak valamint Henrynek kitalál egy olyan kihívást, amiben összemérhetik tudásukat.

"Sokan nem látnak bele az élsportolók életébe, nem látják át, hogy hogyan épül fel, ahogy a felkészülési részét sem. Nagyon fontos, hogy ezt bemutatjuk. Jó, ha látja a néző, hogy akár két kezdő számára is élvezetes lehet az élsport, hogy lehet játékosan is csinálni. Annyira élveztem, hogy egyáltalán nem is munkaként tekintettem erre a tíz részre."

Henry Kettner is jó élményekkel zárta a forgatást: "Mindenki nagyon kedves és együttműködő volt, fantasztikus volt testközelből látni azt az alázatot, amivel ezek a nagyszerű sportolók fordunak a sportáguk felé. A LIMIT-nek köszönhetem, hogy megismerhettem Bánhidi Bencét, ez számomra legalább olyan emlékezetes volt, mint az, hogy rosszul lettem Keszthelyi Vivien mellett,
és ki kellett szállnom az autóból",

A LIMIT november 29-én indul. A műsor célja, hogy népszerűsítse és megmutassa, mekkora kitartást igényel az élsport.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.