Meghalt a magyar színésznő - pályatársa elcsukló hangon emlékezett meg róla

Forrás: Wikipedia/Takács istván -
járvány távolság karantén Bodrogi Gyula Venczel Vera Voith Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon megviselte a bezártság a népszerű színésznőt. Voith Ági tavasszal még elég rosszul érezte magát, és bár a járványhelyzet nem sokat változott, ő igyekszik újra mosolyogni.

A színésznő életében szerencsére a nyár hozott némi felüdülést, bár nyaralni így sem jutottak el, és igazán nagy baráti összejöveteleken sem vett részt. Nem is vágyott a társaságra, mint fogalmaz, könnyen hozzá lehet szokni az otthonléthez. Viszont annak nagyon örült, hogy hosszú idő után ismét személyesen találkozhatott unokáival.

"A nagyobbik unokám Amszterdamban tanul, Enikő, a kisebbik pedig most érettségizik. Változatlanul énekesnő szeretne lenni, de mindig mondom neki, hogy amellett azért egy komoly pályát is kell választani!" - mesélte mosolyogva a Borsnak Voith Ági.

Voith Ági Forrás: Wikipedia/Takács istván

A színésznő nemrég ismét próbálni kezdett: egy cukorbetegségről szóló előadáson dolgozik. Nagyon szeretné, ha élő közönség előtt játszhatná, de nem tudja, meddig maradhatnak nyitva a színházak, látva a járvány alakulását.

A Bors megkérdezte a színésznőt, mit érzett, amikor megtudta, hogy kollégája, Venczel Vera nemrégiben eltávozott az élők sorából. Ágit nagyon megviselte a hír, és elcsukló hangon emlékezett meg Veráról:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.