Voith Ági: "Lélekben valahol megálltam körülbelül a harmincas éveimnél"

Forrás: Wikipedia/Takács istván -
színésznő öregedés születésnap Voith Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű színésznő, Voith Ági a minap ünnepelte a születésnapját. A számokkal nem foglalkozik, ugyanis legbelül még mindig 30 évesnek érzi magát.

Nemrég ünnepelte 77. születésnapját a Jászai Mari-díjas színésznő, Voith Ági, akire rengetegen emlékeztek meg a minap.

"Nagyon megható volt, nem is gondoltam, hogy ilyen sokaknak eszébe jutok. Jóleső érzés a figyelmesség, ami felém árad. Nem különösebben tartom fontosnak az évfordulókat, főleg a születésnapomat, ilyen korban már nem szabad ezzel foglalkozni" - nyilatkozta a Borsnak Ági.

Forrás: MTI/Soós Lajos

"Az agyam teljesen másképp működik, a kortársaim között ezt biztos sokan tapasztalják. Az ember ilyenkor már nem szívesen néz tükörbe, de szerintem a Jóisten tökéletesen teremtette az embert: ahogy múlnak az évek fölöttünk, párhuzamosan rosszabbul látunk, nem tűnnek fel annyira a ráncaink... Valljuk be őszintén, ha nem is könnyű, de el kell fogadni, hogy egyszer csak megjelennek az arcunkon."

A színésznő lendülete és energiája semmit sem változott az elmúlt években - írja a Bors.

"Lélekben valahogy megálltam körülbelül a harmincas éveimnél. Hála Istennek a lendületem ugyanolyan, mint akkor. A hangom is a régi, ugyanolyan magasnak tudok énekelni, mint a pályám kezdetén"

- mondta Ági.

A színésznő optimista típus, a jelenlegi helyzetben is derűlátó.

"Sajnos a Doktor Balaton forgatásai jelenleg szünetelnek, pedig minden percét imádom. A színházakban továbbra sem lehet játszani, nagyon szeretnék már visszatérni a színpadra, de még mindig nem tudjuk, mit hoz a jövő számunkra. Mindnyájunknak jelenleg csak a remény maradt, bizakodó vagyok, hogy hamarosan túl leszünk ezen a nehéz időszakon" - mondta bizakodva Ági.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.