Ismét könnyekben tört ki Erdélyi Mónika a Farm VIP-ben - Videó

Exatlon Dóri kiborulás Erdélyi Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Buzás Dorottya megríkatta Erdélyi Mónikát, aki nem érezte jogosnak, amiket róla mondott az Exatlon Hungary korábbi döntőse.

Hamar felpörögtek az események a Farm VIP-ben, várható volt, hogy lesznek konfliktusok, hiszen az első évad során is voltak. Erdélyi Mónika többször is elsírta magát, legutóbb Buzás Dorottya miatt.

Az Exatlon Hungary korábbi versenyzője kénytelen volt szavazni, amikor ki kellett választani, hogy ki párbajozzon. Dóri Erdélyi Mónikára tette a szavazatát, és mentségére szóljon, hogy valakire muszáj volt tennie.

Mónikát valójában nem is a szavazás, hanem az indoklás borította ki, hiszen nagyon igyekszik mindenből kivenni a részét, például rendszeresen főz a csapatnak.

"Az volt bennem, hogy a férfiaknak több ereje lehet a csapatban" - Mónika szerint ezek után senki sem fog főzni a csapatra, mivel azt fogják gondolni: ha sokat vannak a konyhában, és nem máshol, akkor kiszavazzák őket: "Én nem főzök többet, Dóri..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.