"Megtesszük a szükséges jogi lépéseket" -így reagált az RTL Klub Baukó Éva kiszivárogtatásaira

Forrás: RTL2 -
jogi lépés kiszivárogtatás Baukó Éva RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy fest, hogy az RTL Klub is megelégelte, hogy Baukó Éva az utóbbi időben minden előre legyártott, vagy éppen a tévében futó műsor győztesét kiszivárogtatta.

Baukó Éva az utóbbi időben alaposan felrázta a közösségi médiát. Az egykori valóságshow szereplő a csatorna több saját gyártású műsorának a végét is elárulta: a sort a Survivorrel kezdte, nemrég a Nyerő Páros és a Konyhafőnök VIP nyerteseinek a nevét teregette ki, majd a Farm VIP-ba is belerúgott egy nagyot.

Bár eleinte sokan azt hitték, Baukó csak találgat, a Survivor és a Nyerő Páros esetében bejött a "jóslata". A csatorna eddig hivatalosan nem kommentálta a történteket, most azonban a Konyhafőnök hivatalos Facebook-oldalán elárulta, milyen lépéseket tesznek a jövőben annak érdekében, hogy ez véget érjen.

Biztosíthatunk titeket, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy műsorainkat továbbra is maximálisan élvezhessétek. Annak érdekében, hogy ne vesszen el a szurkolás izgalma és a meglepetés öröme sem, akár a szükséges jogi lépéseket is megtesszük a szivárogtatók ellen. Ugyanakkor arra kérünk titeket is, hogy óvjátok meg sok százezer néző szórakozását azzal, hogy ti nem spoilereztek, nem terjesztitek ezeket az információkat. Köszönjük!"

– írták egy kommentben.

Forrás: RTL2

Baukó Éva durván beleállt Csutiba: "Te a feleséged hátán felkapaszkodott celebkullancs vagy"https://www.life.hu/eletmod/20211115-bauko-eva-durvan-beleallt-csutiba-te-a-feleseged-hatan-felkapaszkodott-celebkullancs-vagy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.