Újabb mérföldkőhöz érkezett Nánási Pál és Ördög Nóra élete - óriási örömhírt jelentettek be

Nánási Pál nekem a balaton Ördög Nóra Balatonakarattya mérföldkő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December negyedikén Ördög Nóra és Nánási Pál új fába vágják a fejszéjüket: a sztárpár a kisbolt után megnyitja Balatonakarattya első és egyetlen jégpályáját.

Nánási Pál és Ördög Nóra a minap jelentették be az örömhírt, hogy jégpályát nyitnak Akarattyán. A Nánási család jelenleg a Maldív-szigeteken nyaral, és amellett, hogy Nóriról elképesztően dögös fürdőruhás fotókat posztoltak, a nagy bejelentést is a szigetországból tették.

A jégpálya Nánásiék új üzlete mellett, a csücsökben lesz. A balatonakarattyai önkormányzat azzal támogatja a házaspár kezdeményezését, hogy rendelkezésre bocsátja a területet, amit díjfizetés nélkül használhatnak erre a célra, így a látogatók is ingyen korizhatnak.

-írta Nóri és Pál a videó mellé. December 4-én, szombaton egyébként a Mikulás is megjelenik a jégpályánál 11 és 13 óra között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.