A királyi család bármit tesz, azzal biztosan az újságok címlapjaira kerülnek. Legutóbb igencsak nagy port kavart, amikor kiderült, hogy valaki az uralkodói oldalról azért izgult, hogy fehér legyen Harry és Meghan babájának bőrszíne.

A rasszista kijelentést Károly herceg tette - fedte fel a titkot Christopher Andersen, akinek most jelent meg legújabb könyve Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan címmel. A kötetben bevezeti az olvasókat a hercegek és feleségeik magánéletébe.

123rf.com

Andersen a könyvében írta le, hogy a sokakat megbotránkoztató, rasszista mondás Harry apjától, Károlytól ered. Az író azonban hozzáteszi, hogy a trónörökös csak eltöprengett azon, és Camillával osztotta meg az aggodalmát, vajon milyen is lesz a születendő kisherceg bőrszíne. A kijelentését a palotai pletyka torzította el - mesélte az amerikai The Daily Beast lapnak.

Károly herceg rezidenciája, a Clarence-ház rövid közleményben reagált az ügyre:

Az egész kitaláció, és nem érdemel további kommentárt.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!