Megszólalt Harry herceg volt szeretője: örül, hogy véget ért a kapcsolatuk

Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Wpa Pool -
Florence St George Harry herceg volt szeretője kitálalt szerető Harry herceg szeretője kapcsolat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg évekkel ezelőtt meglehetősen botrányos életet élt. Féktelen bulizásaitól, viszonyaitól és droghasználatától sokszor volt hangos a sajtó. Diana és Károly fiatalabbik fia azonban ma már sokkal visszafogottabb.

A kétgyermekes családapát azonban időről időre kísérti a múltja. Hétfőn este mutatta be a brit köztelevízió azt a dokumentumfilmet, ami bátyjával közös viaskodását dolgozza fel. nemrég pedig azért került a középpontba, mert fontolgatja az apasági tesztet, hogy véget vessen a pletykáknak, miszerint nem is Károly a vérszerinti apja.

Harryt most nem várt helyről támadták meg. Egykori szeretője beszélt tíz évvel ezelőtti kapcsolatáról a herceggel. Florence St George még 2011-ben randizott a királyi család tagjával, de valamiért nem alakult ki köztük komoly kapcsolat. A modell most elmondta: örül annak, hogy akkor véget ért a románc.

Florence St George Forrás: Getty Images

"Hátborzongatónak találtam, hogy ennyire a reflektorfényben, a fókuszban vagyok. Ezért viszonylag gyorsan hoztam egy döntést, amiről utólag kiderült, hogy helyes volt. Sőt, ez volt az egyetlen járható út."

Az egykori modell azonban nem nélkülöz, 2013-ban feleségül ment a milliárdos üzletemberhez, Henry St. George-hoz, két gyermekük született azóta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.