Édesapja és édesanyja is elhagyta Kollányi Zsuzsit: "Volt, hogy üvöltöttem vele, volt, hogy sírtam, vagy könyörögtem"

Forrás: TV2 -
család anya apa Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollányi Zsuzsi sosem titkolta, hogy nehéz körülmények között vágott neki a felnőtt létnek, tizenkét éves volt, amikor édesapja elhagyta a családot, majd tizennyolc éves korában édesanyja is úgy döntött, inkább a saját életére akar koncentrálni, így ő is eltávolodott gyermekeitől.

Kollányi Zsuzsi számára a szülei nem feltétlenül jelentettek biztonságot, hiszen édesapja elhagyta őket, később pedig, amikor az énekesnő 18 éves lett, az anyjuk is úgy határozott, inkább magára akar koncentrálni. Zsuzsi így egyedül maradt a nála három évvel fiatalabb öccsével, ezért a szakmai siker is később érkezett az énekesnő életébe: 29 éves volt, amikor elhatározta, felhagy korábbi életével és arra koncentrál, amit igazán akar.

Kollányi Zsuzsinak nem volt egyszerű gyerekkora Forrás: TV2

"Nagyon sok évem van abban, hogy átgondoltam édesanyám relációját és vonatkozását a mi életünkben.

Volt, hogy üvöltöttem vele, volt, hogy sírtam, vagy könyörögtem, vagy volt, hogy negligáltam. Még olyan is volt, hogy vele ittam.

Sok nő feláldozza magát, vagy ha úgy tetszik, korábbi életét az anyaság oltárán, de úgy véli, ennek nem kellene így lennie.

Ha egy nő elveszíti ezekkel a kapcsolatát, akkor onnantól nem tud lelkileg egészségesen üzemelni, és onnantól nem tud lelkileg egészséges gyermeket felnevelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.