Ahogy mi is megírtuk, Majka augusztusban döntött úgy, hogy Kollányi Zsuzsi helyett Veress Mónika lesz a Majka & Curtis produkció énekesnője. Zsuzsi akkoriban harmadik gyermekét várta és Majka nem szerette volna kockáztatni, hogy az énekesnő nem tudja majd összeegyeztetni a családi életet a munkával

Nagy port kavart a nyáron, hogy Majka úgy döntött, hogy Kollányi Zsuzsit lecseréli Veress Mónikára. Az énekesnőnek az elején nagyon rosszul esett Majka döntése, hisz kétsége sem volt afelől, hogy három gyerek mellett is tökéletesen helyt tud majd állni a színpadon. Kettőjük viszonya az elválás után viszonylag hűvös volt, Zsuzsi azonban ma már nem haragszik Majkára és mindenkit arra kér, ne ítélkezzen emiatt a rapper felett.

Kollányi Zsuzsi megszólalt a Majkáékkal való szakításról: "Nem haragszom Majkára."Forrás: Mudra László/Origo, Instagram/majesz187

Nem haragszom Majkára, továbbra is szeretem, tisztelem őt. Peti a zenekar feje. Kiszámítható jelenlétre van szüksége, sok ember fizetéséért felel. Ezt érezte veszélyben. Az ő oldaláról nézve nyilván ez tűnt logikusabb megoldásnak. Én is csak a szép emlékeimet és a sok nevetést, sikert őrzöm a szívemben"

- nyilatkozta az énekesnő a Story magazinnak. Szerencsére Zsuzsinak az elválás ellenére továbbra is sok fellépése van és sok időt tölt családjával is.