Sokkoló! Nem hiszed el, melyik testrészére tetováltatott Young G Béci! - Fotók

szájtetoválás fotó Young G Young G Béci szájtetoválás Young G Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Young G Béci és kedvese azzal került mostanában a címlapokra, hogy közel másfél éve nem szexeltek egymással. A tartózkodásra azért volt szükség, mivel a rapper párja súlyos betegséggel küzd.

Béci párja, Norina a fogantatás óta harcol a méhnyakrákkal, több műtéten is átesett, ezért szorult háttérbe a testiség a kapcsoltukban. Szerelmüket azonban mindez nem törte meg, sőt csak megerősítette őket, ennek pedig most meglepő módon állítanak emléket.

– kezdi közösségi oldalára feltöltött legújabb posztjában Béci.

"Régóta szerettünk volna közös tetoválást, de Norina nem szerette volna ha a testét összefirkálják, ezért lett ez a döntést! Én személy szerint nagyon imádom!"

A pár különleges helyre, az ajkuk belső oldalára tetováltatták egymás nevét, ezzel pedig sokkolták a rajongóikat. A fotókat a lenti képen lapozgatva tudjátok megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.