Young G Béci másfél év szexmentesség után: "Bárki bármit mond, szükség van a testiségre is"

Forrás: Instagram/younggbeci -
szex Young G család felnőtt VV Béci Intimitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Young G és kedvese, Norina sosem titkolták a nyilvánosság előtt, hogy mennyire fontos számukra a szex, mégis hosszú ideig muszáj volt nélkülözniük egymást. Mióta megszületett kislányuk, mindent megtesznek, hogy a szex ismét visszatérjen az életükbe. 

A ValóVilágból ismert Béci, akit művésznevén Young G-ként ismerhetünk mindig őszintén beavatta a közönséget magánéleti kihívásába. Párjával, Norinával már másfél éve nem élnek nemi életet. Megnehezítette életüket, hogy a fiatal anyuka a fogantatás óta harcol a méhnyakrákkal, és igaz, azóta újra próbálkoznak, még közel sincs vége a megpróbáltatásoknak.

A műtétek után 7-8 héttel lehetett először próbálkozni, de nyilván nem volt olyan:

Blikknek

"Bárki bármit mond, szükség van a testiségre is. Persze, a gyerek előtt nem tárulkozunk ki, de egy-egy csók akkor is belefér. Nincs mit titkolnunk" – magyarázta a rapper.

Forrás: Instagram/younggbeci

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.