Farm VIP: összeköltözött a legjobb nyolc játékos, ketten kiestek egy nagy tyúk miatt

Fotó: Polyák Attila - Origo -
reality show összeköltözés Farm VIP kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Farm VIP műsorában egyre fokozódnak az izgalmak. Megtörtént a nagy összeköltözés, és ezzel kezdetét veszi a tanyareality egyéni szakasza.

A december 10-i adásban fordulóponthoz érkezett a Farm VIP műsora, ugyanis megszűnt a piros és a sárga csapat, a legjobb nyolc játékos egy házba költözött a tanyán, és innentől fogva már egyénileg folytatódik számukra a verseny - írja az Origo.

Megtörtént az összeköltözés - nagy izgalmakkal folytatódik a Farm VIP műsora. Fotó: Polyák Attila - Origo

Az összeköltözés előtt azonban még részt kellett venniük egy komplex versenyen, amin eldőlt, ki az a két játékos, aki kiesik a játékból. Először egy ügyességi feladatot kellett megoldani, majd jött egy erőt igénylő feladat, végül egy hatalmas tyúkformát kellett kirakni darabokból. A feladatok végül Athinán és Gyepes Gáboron fogtak ki, így nekik kellett befejezniük a versenyt.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.