Gáspár Zsoltit elvarázsolta Bódi Sylvi dekoltázsa: "Jaj, de jó! Jaj, de finom!" - Videó

Bódi Sylvi videó dekoltázs Gáspár Zsolt Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Farm VIP piros csapata nyerte a legutóbbi termelési versenyt, ezáltal nem kellett a kiszavazáson gondolkozniuk és strandolhattak egyet Gáspár Zsolti tavánál. 

A Farm VIP piros csapata nyerte a legutolsó versenyt, így kaptak egy kis lazulási lehetőséget Gáspár Zsolti tavánál. A műsor házigazdája nagyon örült neki, hogy vendégül láthatja a csapatot, főleg akkor csillant fel a szeme, amikor meglátta a bikinire vetkőzött Bódi Sylvit és Póth Diát.

A piros csapat önfeledten lubickolt a vízben, míg Zsolti gazda lángost sütött nekik és Sylvinek még egy kis innivalót is odavitt a tó szélére. A házigazda nem volt rest, alaposan szemügyre vette az egykori playmate dekoltázsát és hangosan is kifejezte csodálatát.

„Jaj, de jó! Jaj, de finom!"

- mondta, amin Sylvi csak mosolygott.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.