Árpa Attila 50 éves világsztár köszöntötte fel Árpa Attilát Mark Ruffalo felköszöntötte Árpa Attilát Mark Ruffalo Árpa Attila születésnapja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila a közelmúltban ünnepelte ötvenedik születésnapját. A népszerű színész és rendező több tévéműsorban is feltűnt az utóbbi időben, legutóbb a TV2 képernyőjén csillogtatta meg tánctudását.

Attila nemrég örömhírt osztott meg rajongóival. A külföldön is ismert színészt ugyanis a Marvel-filmek sztárja, a Hulkot megformáló Mark Ruffalo köszöntötte fel születésnapján. A videóüzenetet Árpa büszkén mutatta meg közösségi oldalain.

"Szia Attila! Mark Ruffalo vagyok, nagyon boldog ötvenedik születésnapot kívánok neked! Tudom, hogy színész és rendező is vagy, szóval mi egy család vagyunk. Minden jót kívánok neked, innentől már csak lefelé vezet az út. Legyél jó és élvezd ki a szülinapodat!" – idézte a Blikk Ruffalo üzenetét.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.