Párja védte meg Árpa Attilát - a kritizáló kommentelőknek üzent egy hosszú posztban

Árpa Attila Dancing with the Stars kommentelők tánc Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stana Alexandra azokat szólította meg, akik kritizálták Árpa Attila teljesítményét.

Egy hete ért véget a Dancing with the Stars második évada. Az utolsó adást négy páros indította: Tóth Andi és Andrei Mangra, Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna, Kamarás Iván és Mikes Anna, illetve Árpa Attila és Stana Alexandra.

Elsőként Árpa Attila és párja estek ki, ők végeztek a műsor negyedik helyén. A páros profi tagja, Stana Alexandra őszinte bejegyzést írt ki közösségi oldalára.

"Nem könnyű egy posztban megfogalmazni mindazt, amit most érzek; azt a felhőtlen boldogságot és mérhetetlen hálát, ami mosolyt csal az arcomra. Ez a műsor számomra egy utánozhatatlan élmény, tele kalandokkal, kihívással, magaslatokkal és mélypontokkal. Ettől olyan szép és emberi az egész" – írta posztjában a táncosnő, majd kitért arra is, hogy mennyire sokat dolgoztak a produkción. Alexandra ezután köszönetét fejezte ki követői, barátja és családja felé.

Alexandra kitért ismert párjára is, és elmondta, hogy nála jobbat kívánni sem tudott volna. Azokhoz is szólt, akik negatív kommentekkel illették Árpa Attilát.

"Azoknak, akik mindenkit bántanak, kritizálnak és semmi sem elég jó számukra, csak annyit üzenek, hogy menjenek el egy táncórára. Bizonyosodjanak meg róla, hogy mennyire nehéz egy hét alatt úgy elsajátítani egy emelésekkel, magas osztályos lépésekkel tarkított koreográfiát, hogy azelőtt csak legfeljebb egy őrült buliban perdültek táncra. Szívből gratulálok Mindenkinek! Szeretlek titeket! Puszi, pacsi" - zárta bejegyzését Alexandra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.