Felbérelt egy zenészt Kim Kardashian, hogy a gyerekei karácsonyi dalokra ébredhessenek

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/Xavier Collin -
karácsony zene kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komolyan veszi a karácsonyi hangulat megteremtését Kim Kardashian: zenészt bérelt fel, hogy a gyerekei ünnepi dalokra ébredjenek. 

Kim Kardashian mindent megtesz azért, hogy a gyerekei élvezzék az ünnepeket, ezért egész decemberben karácsonyi dalokra ébredhetnek. Ezt pedig nem más biztosítja, mint Philip Cornish zongorista. Minden nap ő ébreszti a gyerekeket ünnepi számokkal. Erről Kim Kardashian Insatgram-oldalán számolt be a követőinek. A felvételen látható, ahogy a zonogorista egy feldíszített karácsonyfa mellett játszik.

Philip Cornish zongorista kelti Kim Kardashian gyerekeit Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Kim Kardashian és családjának idei karácsonya más lesz, mint amilyen az elmúlt években volt, ugyanis férjével Kanye Westtel már nem alkotnak egy párt. Ezért válnak el egymástól.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.