Megdöbbentő hasonlóság: Madonna lánya kiköpött édesanyja - Fotó

fotó hasonlóság Madonna Lourdes Leon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az már biztos, hogy Madonna lánya az édesanyjához hasonlóan meglehetősen bevállalós. De nem csak ebben hasonlítanak, Lourdes külseje kiköpött édesanyja. 

Arról már korábban is beszámoltunk, Madonna lánya, Lourdes elindult édesanyja nyomdokain, legalábbis ami a magamutogatást illeti. Az Instagram-oldalára feltöltött fotókon is látszik, hogy egyáltalán nem jön zavarba a pikáns, vagy éppen polgárpukkasztó felvételektől. Lourdes legutóbbi képein és videóin dominaként látható, és a merész pózoktól sem riad vissza.

A népszerű anya-lánya páros nemrég egy közös fotót osztott meg Madonna közösségi oldalán, amelyen úgy pózolnak, mintha testvérek lennének.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.