A Miss Balaton szépségei egy exkluzív, zártkörű party keretében mutatták be a 2022-es naptárukat, melyet még novemberben a lélegzetelállító Maldív-szigeteken fotóztak. Az évzáró eseményen a vendégek egy különleges divatbemutatón is részt vehettek, ahol többek között a regnáló királynő, Balogh Eleni is kifutóra lépett.

A Société Budapest adott otthont a Miss Balaton immár hagyományos Winter és Calendar Party-jának. Az eseményre eljött a Miss Balaton mentora, Epres Panni, a verseny koordinátora, Lipcsei Betta, a vendégek között feltűnt többek között Zimány Linda, Annoni Zita és Szabó Dóri, valamint a naptárban szereplő korábbi Miss Balaton résztvevők. 

A korábbi királynők és versenyzők méltóképpen zárták az idei Miss Balaton eseménysorozatot: remélhetőleg jövő tavasszal újra lehetővé válik a jelentkezés, és Balatonfüreden a nyáron egy újabb szépség fejére kerül majd a korona.

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Fotó: Hirling Bálint - Origo
Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!