"Nem tettem le arról, hogy anya legyek" - Bódi Sylvi őszintén vallott a családalapításról

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Bódi Sylvi család vidék sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi immáron második éve gazdasszonykodik balatoni kertjében. A modell szeretné, ha idővel sikerülne minden zöldséget és gyümölcsöt megtermesztenie magának, hogy ne kelljen boltban vásárolnia, azonban más tervei is vannak.

Az egykori modell nemrégiben azt mondta, hogy öt éve már tudatosan megkezdte a visszavonulást, hiszen mindig is vidéki életre vágyott.

Bódi Sylvi a TV2 Farm VIP című műsorában is szerepelt, és megmutatta, mennyire élvezi a gazdálkodást. Boldognak és kiegyensúlyozottnak érzi magát, egy dolog azonban még hiányzik az életéből, a család.

"Nem tettem le arról, hogy anya legyek, sőt, be kell vallanom, alapvetően most érzem igazán először, hogy megértem erre a feladatra. Ugyan negyvenéves vagyok, de nem érzem, hogy lekéstem róla"

A csinos modell most már vidéki lánynak vallja magát Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Sokan nem nézték volna ki belőlem tíz-tizenöt éve, hogy így boldog lennék, még magam sem. Néha rácsodálkozom az akkori önmagamra, és bevallom, nem feltétlenül tűnök szimpatikusnak magamnak. Persze mindenkinek van egy útja, amin végig kell mennie, és nekem ez a sok utazás, a természettel való harmónia megtapasztalása nagyon sokat adott" – nyilatkozta Sylvi.

"Miről szól az életünk egy városban? Egyik betonkockából megyünk a másikba. Ez nem élet, számomra legalábbis nem az. Én a növénytermesztésben képzem magam, most éppen a gombákat tanulmányozom és folyamatosan olvasok arról, mit és hogyan lehetne termeszteni. De a Farmon állatokkal is kellett foglalkozni, és azok még nincsenek a kertemben... Bár a terveim szerint még idén elkészül egy ól és egy kifutó a csirkéknek, kacsáknak, fürjeknek, mert a tojást szeretem és – vegetáriánus lévén – azt eszem. A kapirgálós tyúktól kapott tojásnál pedig nincs jobb" – nevetett Sylvi, aki mindent maga csinál a kertjében.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.