Bódi Sylvi bevallotta: "Végre egy valós életet élek, nem egy felszínes, közösségi oldalon jól mutatót"

Bódi Sylvi vidéki élet Balaton gazdálkodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi a koronavírus járvány kezdetekor költözött le a Balatonhoz, döntését pedig egyáltalán nem bánta meg, jobban érzi magát, mint valaha. 

Sylvi mindig is vágyott a vidéki életre, így amikor kezdetét vette a világjárvány, úgy döntött, hogy belevág és leköltözik a Balatonhoz. Nem idegen neki a vidéki élet és a gazdálkodás sem, hisz egész kicsi kora óta segített a nagyszüleinek, akik zöldségeket termesztettek és árultak. Sylvi beleásta magát a témába: tanfolyamokra jár, sokat olvas a termesztésről és az aranykalászos gazda vizsgát is letette - írja a Blikk.

Bódi Sylvi mindig is vágyott a vidéki életre. Forrás: Instagram

Bár Sylvi nem eszik húst, tojást viszont igen, így szeretne fürjeket és tyúkokat tartani, ketreceket barkácsolni. Budapest egyáltalán nem hiányzik neki, sőt, inkább megterhelőnek érzi, ha fel kell utaznia a fővárosba.

- nyilatkozta a népszerű modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.