Kiderült, milyen nemű babával bővül Kiss Ramóna családja - Videó

kisfiú Lékai-Kiss Ramóna Kiss Debóra babát vár örömhír Kiss Debóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már mi is megírtuk, újabb taggal bővül Lékai-Kiss Ramóna családja. A műsorvezető 27 éves húga, Kiss Debóra állapotos. Debóra nővéréhez hasonlóan a kézilabdások között találta meg élete párját, és Scuch Timuzsinnal hamarosan megszületik első közös gyermekekük. 

A napokban az is kiderült, milyen nemű babával gazdagodik a család. Debóra és szerelme mára már szokásosnak mondható babaváró bulit tartottak, melyen kipukkasztott lufik fedték fel a baba nemét.

Így már hivatalos: Kiss Debóra és szerelme, Schuch Timuzsin kisfiút várnak.

"Hát igen... azt hiszem, szemmel látható, h másra számítottam. De nagyon boldogok és hálásak vagyunk. Majd a következő" - írta a poszt alá Debóra.

A hírt Rami is megosztotta saját Instagram oldalán, sőt pár fotót is mellékelt. Az egyiken ő és húga látható valamikor évekkel ezelőtt. A színésznő nagyon örül a gólyahírnek, hiszen így kisfia, Noé hamarosan játszótársat kap maga mellé.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.