Kiss Debóra babát vár Kiss Ramóna Kiss Debóra állapotos Kiss Ramóna örömhír Kiss Debóra Kiss Ramóna húga terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt született Kiss Ramóna kisfia, Noé, majd még ugyanebben az évben örök hűséget is fogadtak egymásnak szerelmével, a kézilabdázó Lékai Mátéval. A színésznő és műsorvezető most újabb örömhírről számolt be rajongóinak.

Rami családjába ugyanis érkezik az újabb baba. A műsorvezető húga, a 27 éves Kiss Debóra ugyanis állapotos. A lány, akárcsak nővére, a kézisek között talált rá élete párjára. Debóra a Ferencváros egykori beállójával, Schuch Timuzsinnal alkot egy párt, és hamarosan megszületik első közös gyermekük.

A hírt Rami is megosztotta saját Instagram oldalán, sőt pár fotót is mellékelt. Az egyiken ő és húga látható valamikor évekkel ezelőtt. A színésznő nagyon örül a gólyahírnek, hiszen így kisfia, Noé hamarosan játszótársat kap maga mellé.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.