Folytatódik a Sári Évi-ByeAlex szópárbaj: a mentor ezúttal "lenénizte" a színésznőt

Forrás: Sári Évi, Instagram -
színésznő harc Sári Évi ByeAlex szópárbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, Sári Évi a napokban nagyképű kis majomnak nevezte ByeAlexet. A mentor nem hagyta szó nélkül a beszólást, Évi pedig hosszú írásban reagált az énekes stílusára, így kész szópárbaj alakult ki a két híresség között.

Már nem titok, hogy jövőre is lesz X-Faktor. Az eddigi szériák legsikeresebb mentora, ByeAlex azon gondolkodott, mit várnak a rajongók a következő szériától, és szerintük kiknek kellene helyet foglalni a mentorszékekben.

"Jövőre lesz X-Faktor. de maradjunk így négyen, vagy változzon meg a brigád; esetleg hozzuk vissza a malek mikit, mert a régi mentorok jobbak voltak... ?"

- írta a polgárpukkasztó előadó. Sári Évinek nem tetszett Alex stílusa, és így reagált a mentor posztjára:

A beszólása nem maradt válasz nélkül, hiszen Alex privát közösségi oldalán csak ennyit írt válaszként:

A mentor cinikus válasza ismét arra ösztönözte Évit, hogy megszólítsa Alexet, és hosszú Instagram-posztban kifejtette, hogy szerinte egy olyan előadónak, akit ennyi ember szeret és követ, annak nem ártana egy kis tiszteletet mutatnia és tanítania.

-írta Sári Évi.

Sári Évi nem hagyta szó nélkül ByeAlex beszólását. Forrás: Sári Évi, Instagram

A szócsatában több híresség is a színésznő mellé állt, Nagy Adri így fogalmazott:

„Tisztelet!!! Sajnos ez a szó, amit nem ismer a legtöbb mai előadó! Én nemrég egy tv műsorban találkoztam ezzel....szemtől szemben! Sajnos engem nem érdekel a produktum, ha valaki az életben gyökér!"

Ada pedig ezt írta:

„Pontosan! Nagyon jól írtad, lenne pár hasonló gondolatom még hozzá nekem is, de ezt most elengedem... Hajrá Évi! Boldog névnapot es kellemes karácsonyt"

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.