"Kemény időszak van mögöttünk" - így teltek az ünnepek Voksán Virágéknál

Forrás: Voksán Virág Instagram -
karácsony ünnepi időszak Voksán Virág új otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág és családja két év várakozás után költözhetett be új otthonukba. A DJ gyermekei pillanatok alatt alkalmazkodtak az új helyzethez, édesanyjuknak azonban több idő kellett ahhoz, hogy hozzászokjon a változáshoz.

"Kemény időszak van mögöttünk, egyelőre úgy érezzünk, többet nem fogunk költözni. Egy fél életet kellett átvinni egyik lakásból a másikba, de már csak néhány doboz vár kicsomagolásra" – mesélte a Borsnak Virág, akinek hároméves kisfia és másfél éves kislánya szinte azonnal megszokta az új környezetet.

Velük ellentétben én az első időszakban picit depressziós voltam, hiányzott a megszokott kis lakásunk, az életterünk és a környék, 2-3 hónap volt, mire megszoktam az új környezetet"

Virágék számára fontosan az ünnepi hagyományok, így családja idén karácsonykor sem tért el a már megszokott tradícióktól.

Idén végre teljesült az álmom, mert két fánk volt, a hálószobánkban is áll egy. Most is a párom díszítette, közben én főztem, és természetesen én is besegítettem neki.

Voksán Virág Forrás: Voksán Virág Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.