Ez a szén-dioxid jótékony hatása a szervezetünkre - Videó

Forrás: 123rf.com -
terápia Több mint testőr gyógyulás széndioxid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szén-dioxid pozitívan hat az egészségünkre és a szépségünkre is.

Az az érdekessége a gázoknak - a szén-dioxid mellett még a nitrogén-monoxidnak és a kén-hidrogénnek - hogy ezek bőrön keresztül szívódnak fel, és az élettani hatásuk nagyon széleskörű. A szén-dioxid, mofetta anyagcsere végtermék, de ha bőrön keresztül szívódik fel, az oxigenizációt fokozza. Értágító hatású, legalább tíz jótékony hatása van, ami a bőrön keresztül a szervezetet is befolyásolja.

Ha tiszta szén-dioxidot egy légvétellel lélegzünk be, az már halálos lehet. Ha viszont ezt a gázt vízben oldjuk, akkor annak a hatása megsokszorozódik. Az egész testet érintő gázterápia orvosi rendelőkben és szállodákban kellő felügyelet mellett jótékony hatással van a szervezetre. A hagyományos terápiás, gyógyszeres kezelésnél az érrendszer károsodása miatt nem mindig jut oda a hatóanyag, ahová kéne, viszont a bőrön keresztül bejutó szén-dioxid mindig hatásos és eredményes: esélyt ad a gyógyulásra.

Ez is érdekelhet: Csodaszer, ami egyszerre támogatja a szépségünket és az egészségünket

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.