Király Linda kezéről hat hét után végre lekerült a gipsz

Forrás: Király Linda/Instagram -
Király Linda gipsz sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda karja már majnem újra a régi, ám ezzel még nincs vége a nehézségeknek: az énekesnőre ugyanis 12 hét gyógytorna vár.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az énekesnő még novemberben komoly fürdőszobai balesetet szenvedett, aminek következtében eltört a csuklója és ezzel együtt elszakadt két szalagja is. Emiatt hat hétre könyék alatti gipszet kapott, amitől mostanra szabadulhatott meg. Lindára most három hónap gyógytorna vár - írja az Indirekt.

"Óvatosan kell bánnom a kezemmel, még most is sok olyan mozdulat van, ami fáj. Karácsonykor a főzés volt a gyógytornám, de most rendszeresen járok tornára és otthon is kell gyakorlatokat végeznem – mesélte Linda, hozzátéve, többször is rövid pihenőket kellett tartania az ünnepi menü készítése közben.

Az énekesnő végre megnyugodhat. Forrás: Király Linda/Instagram

Mivel az énekesnő jobbkezes, így igazi kihívás volt számára, hogy hat héten át mindent bal kézzel kellett csinálnia.

"Nehezen viseltem, de megtanultam. Érdekes, hogy mennyire alkalmazkodik a testünk, amikor muszáj" – mondta Király Linda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.