Volt, aki az anyját is magával vitte - a legrémesebb történetek az online társkeresők világából

Forrás: Shutterstock -
online társkeresés magazin randi kínos randiapplikáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkinek vannak kétségei az online randizás működőképességét illetően, és valljuk be, nem is minden ok nélkül. A társkereső applikációk, bár arra hivatottak, hogy mindenki számára könnyebbé tegyék a randizást, sok kínos, vagy akár ijesztő helyzetet is rejthetnek magukban.

Egyre több sikersztorit lehet hallani, amikor valaki ténylegesen egy ilyen platformon keresztül találta meg élete szerelmét. Mégis, nagyjából minden pozitív történetre találunk legalább tíz olyat, ami inkább hasonlít egy tragikomédiára, mint boldog befejezésre.

Összeszedtünk néhány igazán kellemetlen, esetenként horrorfilmbe illő történetet az online randizás legmélyebb bugyraiból. Ezek után ezerszer is meggondoljuk, hogy kit húzunk jobbra és kit balra, vagy egyáltalán, hogy be merjük-e vállalni valamelyik applikáció letöltését.

Kínos beszélgetés következhetett ezután

Kaptam egy Tinder értesítést a telefonomon. Amikor megnéztem, rájöttem, hogy nekem nincs is Tinderem, és épp a barátnőm telefonját tartom a kezemben.

Ezek a nők...

Egyszer randiztam egy fiúval, aki egész idő alatt arról beszélt, hogy a férfiak mennyivel jobbak a nőknél, és hogy kutatások bizonyítják, hogy "a nőkből erős érzelmi reakciót vált ki a vörös szín". Ötletem sincs, miért lehetett szingli...

Egyszer randiztam egy fiúval, aki egész idő alatt arról beszélt, hogy a férfiak mennyivel jobbak a nőknél Forrás: Shutterstock

Fontos a bizalom

A haverom nem a legélesebb kés a fiókban. Egyszer felvett egy csajt, és elmentek egy hotelbe. Miközben a szobájuk felé tartottak, a lány szólt, hogy a táskáját az autóban felejtette, majd elkérte a haveromtól a kocsikulcsot, hogy kivegye onnan. Öt perccel később a srác kiment a hotelből, és meglepődve vette észre, hogy se a nő, se az autó nincs már ott.

Hatásos belépő

Van rajtam némi súlyfelesleg, de nem is próbálom titkolni. Már egy ideje egy kifejezetten kedves sráccal beszélgettem Tinderen, úgy tűnt, minden klappol, így megbeszéltünk egy találkozót. Amikor megérkeztem a bárba és meglátott, az első mondata az volt hozzám, hogy "ó, nem is tudtam, hogy kövér vagy". Egy szó nélkül sarkon fordultam és leléptem.

Ki gondolta volna?

Valahogy egy dupla randin kötöttem ki a srác anyjával és az ő Tinder randijával. A srác azt mondta, hogy ők a anyjával "egy csomagba tartoznak". Gondolom, mondanom sem kell, hogy nem volt második randi.

A srác azt mondta, hogy ők a anyjával "egy csomagba tartoznak" Forrás: Shutterstock

Nem is olyan nagy ügy

Egyszer randiztam egy sráccal, akivel előtte néhány hétig beszélgettünk. Elmondtam neki, hogy régóta szeretnék orrpiercinget, de félek, hogy nagyon fájna. Miközben fényes nappal sétáltunk egy parkban, a srác egyszer csak elővett egy biztosítótűt, és átszúrta az orrát. Miközben a vér végigfolyt az orrán, nevetve mondta, hogy "látod? Nem is olyan nagy ügy".

Jótett helyébe...?

Megláttam a Tinderen a legjobb barátnőm vőlegényét közvetlenül az eljegyzési parti után. Mindent kifotóztam róla a barátnőmnek, de az lett az egész vége, hogy még csak az esküvőre sem hívtak meg. A házasságuk 18 hónapig tartott.

Valószínűleg ő lett valaki más rémtörténete

A barátnőmmel nagyjából egy hónapja szakítottunk, és még nem voltam túl rajta. Letöltöttem a Tindert, hogy újrakezdjem a randizást, és betöltsem a bennem keletkezett űrt. Egy lány azt a szerencsétlen döntést hozta, hogy eljött velem randizni. Az elején minden jól alakult, azonban néhány ital után teljes két órát töltöttem azzal, hogy ennek a szegény lánynak panaszkodtam az exemről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.