Miss Mood megmutatja: így dobd fel a szetted hosszú szárú csizmával

Forrás: Polyák Attila - Life.hu -
fashion week trükk Miss Mood öltözködés hosszúszárú csizma tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napjainkban a hosszú szárú csizmák nagyon divatosak, mégis, sokaknak komfortzónán kívüli a viseletük. A Kon-tour következő epizódjában Miss Mood megmutatja, hogyan viseld te is magabiztosan ezt a különleges lábbelit. 

Korábban kifejezetten nagy melót igényelt az, hogy találjunk magunknak egy csinos hosszú szárú csizmát, ám napjainkban széles választékkal megtalálhatóak az üzletek polcain. Miss Mood már a videó elején bevallja: őt nem tántorították el saját testi adottságai, hiszen 160 cm-es magassága ellenére is büszkén hordja ezt a hosszú, vékony combú nőknek tervezett fazont.

Forrás: Polyák Attila - Life.hu

A Kon-tour következő részében a gyönyörű énekesnő 5 hosszúcsizmás szettet mutat be, melyek között helyet kapnak a klasszikus, nőies összeállítások, de az extra és színes darabokból sem lesz hiány. Miss Mood szerint egy ilyen fazonú színes lábbeli tökéletesen fel tud dobni bármilyen téli összeállítást.

Miss Mood szívből ajánlja és úgy gondolja: egy pár hosszúcsizma kötelező darab minden nő ruhatárában! Ha eddig kételyeid voltak ezzel a szexi surranóval, akkor nézd meg a Kon-tour legújabb epizódját és inspirálódj Miss Moodtól.

Kövesd a Kon-tourt minden szerdán és vasárnap a Life.hu-n

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.