Nincs ötleted farsangra? Készítsd el ezt a sminket Miss Mooddal

Forrás: Polyák Attila/Life.hu -
mascara Miss Mood ötlet smink tipp Kon-tour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyakunkon a farsang, és még fogalmad sincs, hogy milyen lesz a partysminked? A Kon-tour következő, január 19-i epizódjában Miss Mood egy farsangi sminket mutat meg, amit te is könnyedén elkészíthetsz otthon. 

Gyerekként könnyebb helyzetben vagyunk, ha farsangi jelmezötletben kell gondolkodnunk. Szinte bárminek öltözhetünk: tündérnek, balerinának, kalóznak vagy kísértetnek, de felnőttként sokkal nehezebb megtalálni a tökéletes jelmezt.

Forrás: Polyák Attila/Life.hu

A Kon-tour következő epizódjában Miss Mood egy olyan farsangi party sminket mutat be, ami nem csupán dögös tekintetet kölcsönöz bármelyikünknek, de a legegyedibbek is mi leszünk a buliban. Az énekesnőre jellemző, hogy igyekszik valami extra elemmel megbolondítani a megjelenését: így ennél a farsangi sminkjénél sem lesz ebből hiány.

Miss Mood egy klasszikus, füstös szemsminket mutat be, melyet az ő segítségével mi is könnyedén el tudunk készíteni. A videó végén egy különleges testrészére is fest, ám, hogy mitől lesz rémisztő a kreációja: kiderül a Kon-tour következő részéből.

Kövesd a Kon-tour epizódjait minden szerdán és vasárnap a Life.hu-n.

Miss Mood: Így lehetsz hosszú csizmában szexi - Videóhttp://www.life.hu/kontour/20211222-ezert-szerezz-be-telire-egy-par-hosszu-csizmat-tippek-miss-moodtol-video.htmlA Life.hu Kon-tour című online beauty műsorában 6 hazai influenszer avatja be a nézőket a divattal, sminkkel és szépségápolással kapcsolatos tippjeibe. Kon-Tour--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.