Koncz Zsuzsa nagyon nehezen dolgozza fel Kóbor János elvesztését, de igyekszik csak előre tekinteni és a jövőre koncentrálni.

Koncz Zsuzsa jövőre jubileumot ünnepel, ugyanis 2022-ben lesz hatvan éve annak, hogy káprázatos hangjával elbűvöli a közönséget.

Az énekesnő a Blikknek mesélt karrierje indulásáról és arról, hogy milyen szerepet játszott pályafutásában az Omega együttes.

Koncz Zsuzsa: Kóbor János volt az indulásom utolsó tanújaForrás: Facebook/Koncz Zsuzsa

"Nagyon fontosak voltak nekem mindannyian, hiszen a Ki Mit Tud után ők kapacitáltak, hogy folytassam, csináljam. És szépen, sorban mind elmentek, Laux, majd Benkő.Kóbor János volt az utolsó tanúja annak a bizonyos Omegás indulásnak. Beszéltünk időről időre, az ősszel kicsit többet. A hatvanadik jubileumuk kapcsán több külföldi stáb érdeklődött az Omega és az egész magyar baet-rock mozgalom kezdeteiről. Németországból, Lengyelországból, ahol én is sokat szerepeltem, koncerteztem engem is megkerestek. Meckyvel ezért többet is beszélgettünk a régi dolgokról, amitől még nehezebb megküzdeni egy ilyen drámai veszteséggel"

– nyilatkozta az énekesnő.