Egyenes út a kibékülésig? Egy nem várt videó hozhat fordulatot Győzike és testvére, Zsolti kapcsolatába

Forrás: TV2 -
békülés Gáspár Győző Gáspár Zsolt Gáspár család Győzike kapcsolat testvérharc testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző és testvére, Zsolt kapcsolata évekkel ezelőtt romlott meg, ám most történt valami, ami segítheti a békülést.

A 48 éves showman kedden ünnepelte születésnapját, amire testvérétől olyan meglepetést kapott, amire senki nem számított volna.

Gáspár Győző Győzike Forrás: TV2

Gáspár Zsolti egy videóüzenetet küldött Győzikének, a következő szöveggel:

„Kedves testvérem, kedves bratyeszom, vagy ahogy szoktam neked mondani: bratyeszkám! Isten éltessen sokáig erőben, egészségben! Attól függetlenül, hogy mi van velünk, én kamázlak téged, szeretlek! Egészségedre megiszunk egy pohár pezsgőt a kis családommal. Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk, jó egészségben. És karácsony is volt, emelem a kalapom és boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! Sziasztok! Hajrá Győzike!"

A két testvér viszonya annyira rossz, hogy az ünnepek alatt sem találkoztak, így aztán természetes, ha a sztár meghatódott a videó láttán. A Zsoltitól kapott videóüzenetet Győző Insta-sztoriban mutatta meg követőinek, a meglepetést így kommentálta: „Ma mindenre számítottam, de erre nem. Két év után kaptam ezt a videót. Gyerekek, szóhoz sem jutok." - írja a Bors Online.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.